Stephan Vanfleteren – Flandrien – 2005

25.00

SKU: Stephan Vanfleteren – Flandrien – 2005 - Derde druk Category: Tag:

Beschrijving

Druk 3

Deze uitgave is een HERUITGAVE van een vroegere uitgave.

Dit boekje bevat enkel foto’s van Stephan Vanfleteren over de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, kermiskoersen, Gentse zesdaagse en portretten van wielrenners.

Flandrien is een klein fotoboekje over wielrennen in Vlaanderen. Niet het zoveelste boek over wielerkampioenen, wielerklassiekers of einduitslagen met juichende wielrenners aan de streep. Maar een klein wielerbijbeltje over alles en nog wat met het wielergebeuren te maken heeft behalve de eigenlijke wielerwedstrijd zelf.
Een verzameling foto’s van meer dan tien jaar intens genot rond zweet- en massageolie geurende wielerbenen, alcoholdampen uit de monden van schreeuwende supporters, groeven en rimpels van gezichten van oude wielergoden , glimmende kasseien uit de helletocht van Parijs-Roubaix, hopeloze wieleramateurs onder de kerktoren bij kermiskoersen, zotgedraaiende coureurs in de Zesdaagse van Gent, landschapsfoto’s van het parcours van de ‘Ronde van Vlaanderen’ in ‘La Flandre Profonde’ etc….
In dit fotoboek is geen tekst opgenomen, alleen op de eerste pagina drie woorden; voor Albéric Schotte. En achteraan twee pagina’s met het colofon en onderschriften.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stephan Vanfleteren – Flandrien – 2005” te beoordelen

Start typing and press Enter to search