Home Deventer Ontruiming Bursestraat

Ontruiming Bursestraat

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Iedereen moet uit zijn huis… Onbekend waar het om gaat?? ( voor een tuinbrandje word er wel veel ontruimend )

Bericht Politie:

Max Roffel heeft dinsdag een gesprek bij de politie over de wapenvondst in zijn flatwoning in de binnenstad van Deventer. Het is strafbaar om dergelijke explosieven in huis te hebben.

Het Openbaar Ministerie zal aan de hand van de bevindingen van de politie besluiten of de 18-jarige Deventenaar vervolgd wordt of dat er tot een schikking besloten wordt. Dan komt hij er met een boete vanaf.

Op het bezit van explosieven staat een maximale gevangenisstraf van negen maanden. In het geval van hobbyisme van verzamelaars wordt zo’n vrijheidsstraf niet vaak opgelegd. Twee broers uit het Gelderse Rossum werden onlangs door de rechtbank Overijssel veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van acht weken. Zij hadden een enorm wapenarsenaal uit de Tweede Wereldoorlog in huis.

Het in bezit hebben van menselijke resten is in Nederland niet strafbaar.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Foto-Gaaf
Beeldend Foto-Gaaf te Deventer

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
%d bloggers liken dit: