Home Deventer MA.C Ellen

MA.C Ellen

levende organisme

Op de afbeeldingen zie je paddenstoelen die groeien op natuurlijke wandpanelen die geluidsweerkaatsing dempen.

Het verhaal :

Tijdens een aflevering van het televisieprogramma BinnensteBuiten zag ik hoe ontwerper en kunstenaar Eric Klarenbeek met natuurlijke grondstoffen en mycelium mooie producten maakt (mycelium is het netwerk van schimmeldraden van een paddenstoel). Ik vond dat zo fascinerend, dat ik meteen een mycelium Do It Yourself  pakket heb gekocht. Twee weken later had ik mijn eerste myceliumlamp aan elkaar laten groeien. Vanaf dat moment wist ik dat ik mijn passie voor tuinieren en schilderen zou gaan verbinden met mycelium.

Inmiddels werk ik al enkele jaren met het levende organisme mycelium. In die periode heb ik veel geëxperimenteerd en geleerd over het kweken van mycelium en het maken van producten. Ik hoop en verwacht dat mijn zoektocht naar de toepassingsmogelijkheden van mycelium nooit stopt zodat ik mij elke dag weer kan verwonderen over de schoonheid van de natuur.

meer info hier onder :

Mac ellen web site

Leave a Comment

Foto-Gaaf
Beeldend Foto-Gaaf te Deventer

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
%d bloggers liken dit: